Flytande fontäner


Vatten i sin vackraste form - fontäner är inte bara en attraktiv höjdpunkt för varje vatten utan dessutom också hälsosamma för den biologiska jämvikten.
Flytande fontäner trollar fram vattenspel överallt, där vanliga fontäner är svåra att installera: vid varierande vattenstånd, djupt vatten eller på sank mark. Tack vare sin enkla installation kan de enkelt monteras, och vattenbilden kan växlas enligt önskemål.
Robusta flytkroppar  gör dem stabila på vattenytan. Den skumfyllda flytkroppen sörjer för att fontänen flyter upp mycket bra. Endast munstycket och flytkroppens ovansida syns, tekniken är gömd under vattenytan.
För individuell gestaltning av vattenbilden finns olika utbytbara munstycken till förfogande för de flytande fontänerna. LED-belysningssets ger fontänerna under kvällstimmarna ett fascinerande utseende .
Dessutom lämnar flytande fontäner ett bidrag till syreanrikningen i vattnet och reducerar därmed algtillväxten vilket bidrar till ett klarare vatten.

Oase Pondjet Eco flytande fontän

Pondjet Eco flytande fontän är speciellt utformad för att erbjuda mycket låga driftskostnader (endast 190w total strömförbrukning) och samtidigt ge en fantastiskt fin fontän i större dammar och mindre sjöar.

Läs mer»

Pris 9999kr

Vi säljer Flytande fontäner från tyska Oase

Sedan årtionden står OASE för produkter för kreativ gestaltning av vatten i rörelse. Fascinerande vattenspel i den egna trädgården ända till imponerande stora installationer på offentliga platser visar det breda användningsområdet. OASE grundades året 1949 som reparationsverktad för jordbruksmaskiner och har sedan dess utvecklats till en av världens största företag inom fontän och dammutrustning med krav på en ledande plats som innovations- och kvalitetsföretag.

Inom affärssektorn »vattenträdgårdar« står den privata trädgårdsdammen med alla tänkbara fasetter i centrum. »Fountain Technology« utnyttjar samspelet mellan vatten, ljus och ofta också musik för hisnande insceneringar vid projektlösningar. Området »Lake Management« ansvarar för vattenkvaliteten i konstgjorda vattenanläggningar, t ex på golfplatser och i parkanläggningar.

Våra högt kvalificerade och erfarna medarbetare känner marknadens krav och trender. Låt Dig berikas av innovativa, pålitliga produkter och måttanpassad service. Du kan lita på oss! Även framöver har Du nytta av vår framstående tekniska kompetens, våra kompletta systemlösningar och vårt internationella nätverk.

 

Oase Flytande Fontän Ljungby Kommun

Oase Flytande Fontän Ljungby kommun

Oase Flytande Fontän Ljungby Kommun

Flytande fontäner är enkla att installera i både stora dammar och naturliga sjöar.
Förutom den imponeraden effekten på pumpen så har vi ett stort utbud av många olika munstycken att välja på med många olika fontäneffekter och utföranden.
 

Inspirataionsbild Araslövs Golfbana

Inspiratonsbild Araslövs Golfbana