Fiskfoder Dynamix sticks mix

Vitalitet och lyster i din damm: Perfekt för blandade dammar som innehåller fiskar med naturlig eller röd pigmentering. Denna mix är inte bara rik på näringsämnen, vitaminer och mineraler, utan den kan också absorberas optimalt tack vare den tillsatta pepparn. Naturliga pigment säkerställer också mönster med hög kontrast och intensiva färger. Naturligtvis har Sticks Mix också den koncentrerade kraften hos DYNAMIX trippeleffekt. Det säkerställer att dammens invånare har jämn tillväxt, ett starkt immunförsvar, vitalitet och ser till att dammens vatten förblir klart. Vi rekommenderar att ta en titt på DYNAMIX Sticks Vital för fiskar med rent naturliga färger, eller DYNAMIX Sticks Color för dammar som endast innehåller fisk med röda pigment.

PRYDNADSFISK: För alla prydnadsfiskar, lämplig för blandade dammar som innehåller arter med naturlig eller röd pigmentering

DYNAMIX EFFEKT NR. 1: Värdefulla omega-3-fettsyror fungerar som viktiga byggstenar för naturlig, vacker tillväxt.

DYNAMIX EFFEKT NR. 2: Att stödja en balanserad tarmflora med rika, prebiotiska kostfibrer främjar ett starkt immunförsvar.

DYNAMIX EFFEKT NR. 3: Tillägget av AminoBoost möjliggör ett optimalt utnyttjande av den rika proteintillförseln för vitalitet hos fisk och hjälper till att säkerställa klart dammvatten.

MATEN MED PEP: Tack vare dess prebiotiska egenskaper hjälper peppar till att förbättra upptaget av vitaminer och mineraler.

BRILJANS OCH INTENSITET: Naturliga vattenpigment används av fisken för färgintensitet, kontrasterande mönster och bländande färger.