Fiskfoder Dynamix Super Mix

Supermixen som gör alla fiskar glada – inklusive små eller stora fiskar med naturlig eller röd pigmentering och majestätisk koi: Med den varierade blandningen av flingor, pinnar och pellets (storlek small) kommer var och en av fiskarna i den blandade dammen att hitta ett näringsämne -rik tillgång som helt passar deras behov och stödjer dem i tillväxt, vitaminupptag, fjällbildning och färgintensitet. Naturligtvis har Super Mix också den koncentrerade kraften hos DYNAMIX-trippeleffekten. Det säkerställer att dammfiskarna har en jämn tillväxt, ett starkt immunförsvar och en balanserad ämnesomsättning. Dessa effekter innebär att dammvattnet förblir klart.

MÅLGRUPP FISK: För alla prydnadsfiskar och koi med blandade fiskar dammen.

DYNAMIX EFFEKT NR. 1: Värdefulla omega-3-fettsyror fungerar som viktiga byggstenar för naturlig, vacker tillväxt.

DYNAMIX EFFEKT NR. 2: Att stödja en balanserad tarmflora med rika, prebiotiska kostfibrer främjar ett starkt immunförsvar.

DYNAMIX EFFEKT NR. 3: Tillägget av AminoBoost möjliggör ett optimalt utnyttjande av den rika proteintillförseln för vitalitet hos fisk och hjälper till att säkerställa klart dammvatten.

DEN BÄSTA MIXEN: Små fiskar, prydnadsfiskar med naturlig eller röd pigmentering, koi: Alla dammbor njuter av Super Mix av flingor, pinnar och pellets (storlek: liten).

MATEN MED PEP: Tack vare dess prebiotiska egenskaper hjälper peppar till att förbättra upptaget av vitaminer och mineraler.

BRILJANS OCH INTENSITET: Naturliga vattenpigment används av fisken för färgintensitet, kontrasterande mönster och bländande färger