Dammcenter

Vår butik i Önnestad.

Vår 2000m² stora butik ligger lättillgängligt och ca. 200m från järnvägstationen i Önnestad. I vår välsorterade dammbutik finner du allt för din damm och i vår visningsträdgård på 2000m² kan du inspireras, få tips och ideér till ditt dammbygge.

Vill du dekorera din trädgård med en vattensten! då har vi Sveriges största sortiment och lager på vattenstenar och stenfontäner. I vår fina utställning kan du se många av  vattenstenarna i gång med både vatten och ljus.

Välkända dammprodukter.

Vi har ett stort sortiment dammprodukter från välkända märken från bl.a Oase, Pontec, PondTeam, Firestone gummiduk och Hikari fiskfoder .
Hos Dammcenter i Önnestad finner du allt för din trädgårdsdamm som bl.a filter, pumpar, uv-ljus, dammduk och mycket mer för din damm.

Vi har personlig sevice. Personalen som jobbar hos oss har mångar års erfarenhet av vatten i trädgården. Välkommen till en riktig dammbutik i Önnestad!

Vattenväxter & näckrosor.

Hos oss på Dammcenter finner du ett stort och brett sortiment med både vattenväxter och näckrosor.  Dammväxterna kommer från Holland och är extra stora, kraftiga och fina. Tänk på att fylla din dam med vattenväxter som täcker 1/3 av dammens yta för att få rätt microbalans i dammen.  

Vattenstenar.

Vi har Sveriges största sortiment och lager på vattenstenar, för din trädgård. Du finner många olika modeller och färger i vår fina utställning. Besök oss gärna och titta på vårt stora urval av stenfontäner och vattenstenar. Här finns något för alla.

Fiskfoder & tillbehör

Du finner även ett stort sortiment av flera olika sorters fiskfoder från bla Hikari, för många olika sorters fiskar.
Naturligtvis har vi även tillbehör när du behöver byta trasiga delar, uppdatera dina produkter eller förnya din damm.

Visningsträdgården.

I vår visningsträdgård på ca 2000m² kan du i lugn och ro promenera runt och inspireras av våra dammar och utställningar.
Här kan du i lung och ro finna tips och inspiration vi har ett av Sveriges störsat utbud av dammprodukter och vattenstenar.

dammprodukter önnestad
vattenstenar önnestad
dammbutik önnestad, trädgårdsdammar
dammbutik önnestad
vattenstenar fontänstenar önnestad
dammbutik Önnestad