Flytande fontäner

Kraftfulla och imponerande fontäner som flyter i dammen

Flytande fontäner är inte bara en attraktiv höjdpunkt i dammen utan hjälper också den hälsosamma och biologiska balansen i vattnet. Flytande fontäner ger imponerande vatteneffekter och är enkla att snabbt installera då dom flyter på vattenytan.

Utnyttja samspelet mellan vatten och ljus för graciösa fontän effekter.
Våra flytande fontäner från Oase passar i större konstgjorda dammar och mindre sjöar t ex på golfbanor och parkanläggningar.

Vi sammarbetar med tyska OASE  som grundades 1949 och har sedan dess utvecklats till en av världens största företag inom fontän och dammteknik

Oase Flytande fontäner
PondJet / Midi / Maxi
Läs mer »

Oase Munstycken
Ädelstål
Läs mer »

Oase Belysning
LED
Läs mer »

Vatten i sin vackraste form - fontäner är inte bara en attraktiv höjdpunkt för varje damm utan dessutom också hälsosamma för den biologiska jämvikten.
Flytande fontäner trollar fram ett vattenspel överallt, där vanliga fontäner är svåra att installera: vid varierande vattenstånd, djupt vatten eller på sank mark.

Tack vare sin enkla installation kan de enkelt monteras, och fontänbilden kan växlas enligt önskemål med robusta flytkroppar gör dem stabila på vattenytan. Den skumfyllda flytkroppen sörjer för att fontänen flyter upp mycket bra. Endast munstycket och flytkroppens ovansida syns, tekniken är gömd under vattenytan.

För individuell gestaltning av fontänbilden finns olika utbytbara munstycken till förfogande för de flytande fontänerna. LED-belysningssets ger fontänerna under kvällstimmarna ett fascinerande utseende .
Dessutom lämnar flytande fontäner ett bidrag till syreanrikningen i vattnet och reducerar därmed algtillväxten vilket bidrar till ett klarare vatten.

Oase Flytande Fontän Ljungby Kommun

Oase Flytande Fontän Årjängs Kommun

Oase Flytande Fontän Ljungby Kommun

Oase Flytande Fontän Ljungby Kommun

Oase Flytande Fontän Maltesholmsslott

Oase Flytande Fontän Maltesholmsslott

Flytande fontäner är enkla att installera i både stora dammar och naturliga sjöar.
Förutom den imponeraden effekten på pumpen så har vi ett stort utbud av många olika munstycken att välja på med många olika fontäneffekter och utföranden.
 

Inspirataionsbild Araslövs Golfbana

Inspiratonsbild Araslövs Golfbana