Dammcenter Önnestad


Välkommen till en riktig dammbutik!

Vi har ett mycket stort utbud av dammprodukter, vattenstenar, granitbänkar, japansk trädgård och andra tillbehör samt det där lilla extra för din trädgård.
 

Vill du skapa en skön stämning i din trädgård?
Då har vi även Sveriges största sortiment och utbud i lager, på stenfontäner och vattenstenar i granit.


 

Vattenstenar

upptill 70% rabatt

Dammprodukter

Allt för din damm

Trädgårdskonst

Hantverkstradition

EPDM Gummiduk 1mm
Extra bra priser på stora gummidukar!

1-9m²   130kr/m²
10-199m²   125kr/m²
200-499m²   120kr/m²
500m² - mer   115kr/m²
Stuvbitar 105 - 110kr/m²



Mer info »

Avkoppling på balkong och terass. Glädjen av vatten känner inga gränser, det behöver inte vara en stor damm utan den kan också byggas i ett mycket liten yta. Berika din uteplats genom att skapa imponerande arrangemang på din balkong och terrass. Det handlar om uppfinningsrikedom, en önskan om design och den avkoppling som du önskar.

Mer info»

Eleganta äkta kopparskålar i olika storlekar och former. Passar utmärkt i offentliga anläggningar som i den privata trädgården. Kopparskålarna är täckta med ett lager lack som över tid kommer de att få den vackra patinan som är typiskt för koppar.

Mer info»

Varmt välkommen till vår butik Dammcenter som ligger i Önnestad, strax utanför Kristianstad. Här har vi funnits sedan 2010 med 1500m² butik och försäljningsyta samt en 1000m² fin visningsträdgård med dammar, porlande bäckar och sprudlande vattenfall. Vi hoppas kunna inspirera er till er kommande dammprojekt.
Mer info »

Porlande och rogivande. Enkelt sagt, enkelt gjort - för att skapa en vattenoas som kan göras på kort tid med bara några steg: Med eller utan en damm, tack vare våra modul sektioner, är det enkelt att skapa din egen lilla porlande bäck i trädgården.
Bäckar skapade med naturtrogna sektioner. Detaljerade instruktioner gör det enkelt för dig, steg för steg skapa din egna lilla oas.
Mer info »

Japansk Trädgård
Du har väl inte missat vårt stora utbud av japanska stenhus och tillbehör.

Japansk Trädgård Läs mer»

Kompletta filterpaket från Oase
Tryckfilter, UVC, Pump, slang och kopplingar
Allt i ett paket, passar utmärkt för den lilla dammen.

Kompletta set från 2599kr Läs mer»