Dammdukar EPDM membran, gummiduk

Pålitlig prestanda i krävande miljöer

Dammduk, Den pålitliga Firestone EPDM Gummiduken med extrem hållbarhet och är mycket lätt att lägga, flexibel och följsam. Hela 30 års garanti mot UV-strålning, föruttnelse och material. Firestone säljs över hela världen där den är en av dom mest använda dammdukarna för stora och små vattenanläggningar. Läs mer »

Membran EPDM Gummi, företagförsäljning
Med bra kvalité och lång hållbarhet kommer din dammduk att hålla i många år. Hela 30 års garanti mot UV- strålning, förutnelse och material. Läs mer »

Billig dammduk! Pvc-dammduken är tillverkad utan återanvänt material och vi lämnar 10års garanti mot UV-strålning svetsfogar samt frostskador. Enkel att lägga ut.
Läs mer »

Gummiduk membran från Oase är extremt pålitliga!
 

Vi är Sveriges största leverantör av membraner, gummidukar
Vi har en lång kompetens och erfarenhet av olika vattenarrangemang, nyanläggning, konstruktion, ombyggnad, renovering och underhåll av anläggningar. Våra kunder är allt från den lilla dammen i den privata trädgården till kommuner, arkitekter samt anläggningsföretag.
För att skapa en vacker och hållbar damm måste du starta från botten med en riktig bra dammduk. Därför väljer vi gummiduk som har utvecklats av marknadens ledande experter på gummi, både när det gäller teknik och innovation. Membranet, gummiduken kombinerar flexibilitet och hållbarhet. Dammduken är smidig och enkel att lägga, vilket gjort den till det naturliga valet för både hobby och professionella installationer. Våra gummidukardammduk används när det gäller alla typer av vattenanläggningar som trädgårdsdammar, koidammar, baddammar, konstgjorda sjöar,  bäckar & vattenfall mm, i många stora projekt runt om i världen. Läs mer »