Dammdukar EPDM från Firestone och Oase

Pålitlig prestanda i krävande miljöer

Dammduk 1mm EPDM Gummiduken med extrem hållbarhet och är mycket lätt att lägga, flexibel och följsam. Hela 30 års garanti mot UV-strålning, föruttnelse och material. EPDM säljs över hela världen där den är en av dom mest använda dammdukarna för stora och små vattenanläggningar.
Läs mer »

Membran EPDM 1mm Gummi, företagförsäljning
Med bra kvalité och lång hållbarhet kommer din dammduk att hålla i många år. Hela 30 års garanti mot UV- strålning, förutnelse och material. Läs mer »

Dammduk, Den flexibla Eurofol Gummiduken med lång hållbarhet och är flexibel att installera då duken är mycket flexibel och följsam. Hela 20 års garanti mot UV-strålning, föruttnelse och på material. Eurofol säljs till många olik vattenanläggningar och dammar, passar till mindre och medelstora vattenanläggningar. Läs mer »

Billig dammduk! Pvc-dammduken är tillverkad utan återanvänt material och vi lämnar 10års garanti mot UV-strålning svetsfogar samt frostskador. Enkel att lägga ut.
Läs mer »

Stuvbitar gummiduk till ett bra pris. Läs mer»

Vi har stor efterfrågan på dammduk
Detta gör tyvärr att det blir lite väntetid på att få sin dammduk tillkapad, upptill 2 timmar väntetid i vår butik.
Man kan förbeställa sin duk genom att kontakta oss via mail, så den ligger klar att hämtas efter ö.k, vi ber då om förskottsbetalning via swish.

Gummiduk membran från Oase är extremt pålitliga!
 

Vi är en av Sveriges största leverantör av membraner, gummidukar
Vi har en lång kompetens och erfarenhet av olika vattenarrangemang, nyanläggning, konstruktion, ombyggnad, renovering och underhåll av anläggningar. Våra kunder är allt från den lilla dammen i den privata trädgården till kommuner, arkitekter samt anläggningsföretag.
För att skapa en vacker och hållbar damm måste du starta från botten med en riktig bra dammduk. Därför väljer vi gummiduk som har utvecklats av marknadens ledande experter på gummi, både när det gäller teknik och innovation. Membranet, gummiduken kombinerar flexibilitet och hållbarhet. Dammduken är smidig och enkel att lägga, vilket gjort den till det naturliga valet för både hobby och professionella installationer. Våra gummidukardammduk används när det gäller alla typer av vattenanläggningar som trädgårdsdammar, koidammar, baddammar, konstgjorda sjöar,  bäckar & vattenfall mm, i många stora projekt runt om i världen. Läs mer »