Klassisk trädgårdskonst

Med våra vackra statyer och figurer så hoppas vi att du att du hittar något i din smak. Med en stor samling av statyer och figurer så hos oss hittar du något som passar just dig. Här har vi samlat statyer från olika konstnärer av klassiska statyer och historiska reproduktioner, grekisk, italiensk och romersk trädgårdskonst.
Skulpturer och statyer var mycket vanligt i svenska hem och parker under 60 talet, detta gör idag att figurena är mycket populära och eftertraktade. Vi är mycket glada att vi kan erbjuda dig som kund vår stora samling av stayer och kan dela med oss av denna vackra trädgårdskonst till dig, som bara kommer bli vackrare med åren. Flera av våra figurer är skapade av Gino Manca, en italiensk konstnär.

Trädgårdskonst Statyer
Mer info »

Trädgårdskonst Djur figurer
Mer info »

Trädgårdskonst Figurer
Mer info »

Trädgårdskonst Änglar
Mer info »

Trädgårdskonst Urnor
Mer info »

Trädgårdskonst Pelare och socklar
Mer info »

Trädgårdsfontäner
Mer info »

Trädgårdskonst Fågelbad
Mer info »

Trädgårdskonst Fantasi
Mer info »

Kinahus & asiatiska figurer
Mer info »

Trädgårdskonst
Mer info »

Trädgårdskonst Glada figurer
Mer info »

Det ska vara lätt att sätta sin egen stil på trädgården. Med våra vackra trädgårdsstatyer kan du smycka din trädgård eller uteplats med våra vackra statyer och figurer som finns i olika storlekar och utförande. Våra statyer tillverkas för hand med en speciell gjutnings process. Den kompakta gjutningen blir mycket tät som gör att gjutningen absorberar mycket lite fukt vilket gör att figuren får en mycket lång hållbarhet i vårt klimat.

I vår butik i Önnestad hittar du ett av sveriges största utbud av statyer och figurer. Välkommen till anläggning i Önnestad.

Våra vita statyer och figurer kan stå utomhus året runt tack vare specialblandad betong. Tänk på att tömma vattenkar / fontäner där vatten blir stående i skålarna.