Kantband Ecolat

Snygga och praktiska kanter runt dammen och i din trädgård.

Ecolat kantbandet är praktiskt och en dekorativ detalj i din trädgård. Det är enkelt att använda sig av och hålls smidigt på plats med tillhörande fästen. Den naturliga färgen och skrovliga ytan ger en naturlig och flexibel kant.

Du skapar enkelt en snygg kant runt dammen med Ecolat kantbandet, som är tillverkat i ett stabilt material och med naturligt utseende. Det smälter lätt in i trädgården, samtidigt som det blir en vacker detalj.

Skall du använda kantbandet för att skapa en stabila kanter till trädgårdsdammen? då grävs kantbandet ner runt den blivande dammkanten, därefter viker du dammduken över kantbandet. Du får en jämn, naturlig och stabil kant på ett enkelt sätt.

Ecolat kantband runt trädgårdsdammen
Kantband runt dammen
Kantband till dammar

Ecolat kantband är mycket miljövänliga eftersom det produceras på ett miljövänligt sätt och av återvunnet plastmaterial. Kantbandet är underhållsfritt och motståndkraftigt mot vatten och fukt, vilket gör att kantbandet är både tåligt, slitstarkt och har en lång hållbarhet och kan återvinnas igen när det är förbrukat.

Kantbandet blir en fin kant för gräsmatta, trädgårdsgångar, gränser, singelytor, köksträdgården och dammkanten. Ecolat kantband är väldigt enkla att montera med Ecopik fästspik som ska placeras var halva meter för bästa resultat och monteras enkelt ihop med Ecolat kantband. Du kan använda kantbandet till raka kanter eller i böljande former, då det är mycket flexibelt och samtidigt stabilt.

Ecolat kantband monteras/skruvas ihop med kraftiga Ecopic fästspikar i H-formation, som gör dom extra stabila och kraftiga. Använd 1st Ecopic fästspik på varje 0,5m för bästa resultat.

Kantbandet är även smidigt att använda när olika material eller ytor i trädgården ska skiljas åt. Här ser ni hur man valt att skilja rabattens barkflis från gångens singel. Till skillnad mot vanliga kantstöd i plast eller plåt ger den naturliga ytan ett helt annat intryck.

Ecolat kantband monteras/skruvas enkelt ihop med Ecopic fästspikar i H-formation som gör dom extra stabila och kraftiga. Använd 1st Ecopic på varje 0,5m

Ecopic finns i 2 olika längder
38,5*4*4cm
58,5*4*4cm