Japansk Trädgård

Stenhus Shizendou

Japansk trädgård består av enkla rena former. För att skapa en japansk trädgård måste du förstå grunderna - enkelhet. I den japanska trädgården kombineras dom grundläggande elementen i växter, vatten och sten med enkla rena linjer.
Inslag av mindre växter är att föredra, gärna med bonsai lika eller ett krypande växtsätt. Kombinera detta med ett av våra vackra japanska stenhus i natursten, handhuggda av skicklig hantverkare. Vi har många olika modeller för att du ska kunna skapa din japanska trädgård.

Fakta
Shizendou lanterna
Höjd: ca 125cm
Färg: grå
Levereras i 6 delar


Japanska granithus kallat även för tehus som i många fall kan kompletteras med en belysning, detta ger ett fridfullt och rogivande intryck i den japanska trädgården på kvällen.

« Tillbaka

Alla våra japanska hus är handhuggna i natursten och varje produkt är unik för sig och kan därför variera lite i vikt, färg och mått. Var uppmärksam på att stenar från naturen i vissa fall innehåller lite fördjupningar och färgnyanser som kan skilja sig något från bilden. Ett gediget hantverk från skickliga stenhuggare.