Oase BioTec Premium 80000

Självrengörande dammfilter

Oase BioTec Premium 80000 flödesfilter
Intelligent filtersystem för nära naturliga dammar upp till 80 m³ och fiskdammar upp till 40 m³. Den automatiska grova skräputvinnings spolar lätt föroreningen ut ur filtret, tack vare trumfilter teknik. Lång livslängd och hög kvalitet på filtersvampar erbjuder de bästa förutsättningarna för filterbiologin i filtret. Enastående filterkapacitet med intelligenta styrfunktioner som sköter flödesfiltrets rening och underhåll.

Det vattentäta mikrosystemet övervakar och styr de viktigaste funktionerna. Kraftfull och högkvalitativ tryckpump är integrerad för spolning av trumman. Särskilt tyst i drift tack vare omfattande ljudisolering. Utmärkt filtreringskapaciteten till 125 um och genomflödeshastigheter upp till 12500 l/h för ett kristallklart vatten. BioTec flödesfilter har individuellt avtagbara siktelement (inga verktyg krävs) och frigångsfunktioner för enkel åtkomst till trummans interiör.
 
BioTec Premium 80000 har en smart trumfilterteknik med innovativa och självrengörande separator som separerar tillförlitligt vatten och fasta partiklar ner till 150 mikron.

Flödesfiltret har långa serviceintervallerna på grund av den preliminära separationsfunktionen som är optimala för detta ändamål. Inklusive bekväm rengöring - du behöver inte få händerna smutsiga.

Hårt arbetande filterbiologi. I de integrerade filterskummen kan mikroorganismer göra sitt arbete perfekt och bryta ner skadliga näringsämnen.

Så här bör du placera Oase BioTec Premium 8000 för bästa och säkraste resultat av flödesfiltret.

Intelligent vattentät styrenhet. Styr och övervakar mikrosystemets viktigaste funktionerna i BioTec filtret rengöringprogram. Är lika enkelt som en barnlek (plug & play)att sköta.

Teknisk data om Oase BioTec Premium 8000 flödesfilter

Mått   (LxBxH)885 x 675 x 820 mm
Strömförbrukning5 W
Strömförbrukning rengöring670 W
Nettovikt70 kg
Garanti2+1 år
StyrenhetMicrocontroller
TemperaturdisplayDigital
Spolpump4 bar
Rengöring flödeshastighet 4,0 l/min
Min. flöde7500 l/h
Max. flöde12500 l/h
Antal blå filter skum 2st
Antal röda filter skum2st
Antal lila filter skum2st
Antal ingångar1
Inloppsanslutning1 x 2 "+ Bitron
Antal utgångar1
Anslutningar utloppDN 110
Anslutningar, utsläpp slamDN 75
Lämplig för dammar upp till max80 m³
Lämplig för dammar med fiskbestånd40 m³
Lämplig för dammar med koi20 m³
Installation höjd över vattenytan50 cm
Artikelnummer56755