Jumping Jet Rainbow Star, hoppande vatten

Så vackert vattenspel med hoppande strålar som skiftar färg.

Ge din vattenträdgård en ny dimmension med upplysta eleganta vattenstrålar som förstärker facinationen och kommer upp ur ingenstans med ständigt förändliga mönster och färger. Dessa fascinerande vattenstrålar ger en underhållning i din trädgård och en personlig fontän.

Oase Rainbow Star är mycket enkel att installera så du får mer tid att njuta av din nya magiska fontän. Låt showen börja!
 

För Jumping Jet Rainbow Star Set behövs dessutom en Oase pump Aquarius Universal 6000 med hög effekt. I leveransen ingår dessutom inte heller eluttaget Insenio FM Master 3, som vi rekommenderar för bekväm in och urkoppling av pumpen. Därefter kan du på själva pumpen reglera strålvidden och höjden individuellt.
Det befintliga Jumping Jet Set kan dessutom kompletteras med ytterligare en Jumping Jet, fördelen med denna sats är att ingen ytterligare pump behöver anslutas till den befintliga Aquarius Universal 6000.
Anslutningen är enkel över den befintliga styrboxen (12V Master), med vars hjälp den första Jumping Jet redan styrs med. Kompletteringssatsen kan utan problem integreras i den befintliga satsen tack vare Y-fördelaren, 1" slangklämmor i rostfritt stål, som ingår i leveransen för passande slangar.

ProduktJumpingJet Rainbow Set
Storlek LxBxH478x305x355mm
Effekt32w
Nettovikt17,5kg
BelysningRGB färgväxel
Strömkabel10m
Max höjd stråle2m
Max längd stråle4m
Strål diameter12mm
12V styrbox
Storlek LxBxH215x155x295mm
Sänning (primär,sekundär)220-240V/50Hz,12V/AC
Kabel10m
Fjärrkontrollja
Räkvidd80m
Garanti2+1år = 3år*
Art.nr50052
Pris 24999kr

Komplett sats färdig för anslutning.
Variationer i vatten effekter och färger styrs från program med Eco vänliga LED lampornas ljusstyrka förblir lika. Alla funktioner sköts med den medföljande fjärrkontrollen från upp till 80m håll. Strålens bredd upp till 4m och strålhöjder upp till 2m regleras individuellt. Alla kablar ansluts enkelt i
Styrboxen (12V master) som även gör det möjligt att ansluta ytterligare påbyggnadsmodul Jumping Jet Rainbow Star som kompletteringsfontän
Vid anslutning av kompletteringssatsen synkroniseras styrningen med en fjärrkontroll. Den kompletta satsen innehåller:
Jumping Jet, styrbox, fjärrkontroll, samt 1" slangklämmor i rostfritt stål för fixering av slangar.
Mer info påbyggnadsdel

Vi rekommenderar:
För installation av Jumping Jet Rainbow Star Set rekommenderar vi pumpen Oase Aquarius Universal 6000
Den befintliga satsen kan dessutom kompletteras med ytterligare en Jumping Jet enhet, någon extra pump behövs inte till detta.
För att Jumping Jets alla förekommande ljus och vatteneffekter ska komma till sin rätt, rekommenderar Oase att satsen drivs i naturligt klart eller renat vatten (utan fisk om så är möjligt)
Dålig vattenkvalite kan försämra strålens klarhet och medföra mera skötselarbeten.
Installation av satsen kan ske såväl inomhus som utomhus, varvid man bör välja ett vindskyddat läge.
Under de kalla månaderna måste Jumping Jet förvaras på frostfritt ställe.