Oase Aquamax Eco Titanium 51000

Perfekt för stora gravitation filteranläggningar

Oase AquaMax Eco Titanium 51000 är den nya innovativa gravitationspumpen från Oase. I denna prestandaklass som erbjuder den perfekta lösningen för stora dammar.

Oase Aquamax Eco Titanium
Med den innovativa AquaMax Eco Control för enkel reglering och styrning av pump.

Oase AquaMax Eco Titanium 51000 är perfekt för stora gravitetsfilteranläggningar i koi-dammar, den är kraftfull och energieffektivt vilket är bra både för din ekonomi och miljön. Oase AquaMax Eco Titanium 51000, pumpar upp till 51000 liter i timmen.

 

Den kan styras via den innovativa "AquaMax Eco Control". Den patenterade "Seasonal Flow Control" (SFC) reglerar vattnet och pump med intelligent teknik. Beroende på vattentemperaturen kan man spara ytterligare 30% i energikostnaderna.

Pumpen skyddas mot torr körning och blockerar genom "Environmental Function Control (EFC by OASE)" 
AquaMax Eco Titanium 51000 kan användas under vatten eller i torr installation.

Rotoraxel och lager av högkvalitativ SIC-keramik garanterar optimal tillförlitlighet och lång livslängd.
Robust pumphus är gjutet av rostfritt stål vilket gör det möjligt att uppnå hållbar kapacitet och energieffektivitet. Hela pumphuset kan justeras 90 ° uppåt och har en stor bottenplatta som säkerställer en säker och stabil placering.
Tillverkad Rostfritt stål är imponerande genom sin extremt långa livslängd. Även under kontinuerlig drift kan inga tecken på slitage noteras.

Oase AquaMax Eco Titanium 51000 är en kraftfull, energieffektivt pump för stora gravitation filter anläggningar, med den innovativa AquaMax Eco Control för reglering och kontroll. När SFC-funktionen är påslagen, beror på vattentemperaturen ytterligare 30% sparande i energikostnaderna.

Oase AquaMax Eco Titanium 51000, är ​​äkta kraftpaket. Kraftfull och ekonomisk för stora filterinstallationer, och även pumpmatade filteranläggningar.

AquaMax Eco Control med den smarta DMX-RDM-styrenheten kan kapaciteten hos de anslutna pumparna samtidigt regleras direkt på kontrolldisplyen.

Fakta Oase Aquamax Eco Titanium 51000

Storlek L x B x H 350 x 220 x 245mm
Volt 220 - 240 V / 50/60Hz
Effekt 70-320W
Kabel 10m
Vikt 16,5kg
Max liter /minut 850lit/min
Max liter /timme 51000lit/h
Max tryckhöjd 4m
Anslutning trycksida 88mm
Anslutning trycksida 3"
Anslutning sugsida 88mm
Anslutning sugsida 3"
Grovsmuts matning Max 6mm
Anslutning EGC Ja
Elektronisk reglering Ja
Palcering under vatten / torrt
Garanti se villkor 3 + 2 år = 5år
Art.nr 73657


 AquaMax Eco Control med den smarta DMX-RDM-styrenheten kan kapaciteten hos de anslutna pumparna samtidigt regleras direkt på kontrolldisplyen.