Fontänpump Oase Aquarius Universal 9000

Skapa ett sprudlande vattenspel eller fontän

Fontänpump Oase Aquarius Universal 9000 är den perfekta pumpen när flexibilitet är en viktig fråga. Idealisk för större fontäner och vattenfigurer som kräver ett högt tryck. Med sin kompakta design, höga prestanda och enkel installation. Aquarius universal 9000 är ett givet val för alla som behöver, justerbart vattenflöde och montering både i vatten eller torrt monterad.

Oase Aquarius universal 9000 är utrustade med överbelastningsskydd och patenterat frostskydd. Aquarius universalpumparna klara temperaturer ner till -20º.
Skulle pumpen gå varmt stängs den automatiskt av för att skydda pumpen mot överhettning av viktiga komponenter, detta gör Aquarius pumpen till en pump som fungerar bra under alla förhållanden.

Våra fontänpumpar arbetar tyst och effektivt för att skapa en lugn och avslappnad vattenfontän.Fontänpumparnas funktioner och tillbehör möjliggör ett stort antal kreativa lösningar i din trädgård.
En bubblande vattensten, en sprudlande skumfontän eller ett flerstrålsmunstycke är bara några alternativ att skapa en modern fontäntekning i din fontäninstallation.

Storlek LxBxH337x161x158mm
Spänning220 - 240 / 50 Hz
Effekt195w
Kabel10m
Nettovikt5,4kg
Max liter / minut150
Max liter / timme9000
Max lyfthöjd6,0m
Anslutning trycksida25mm (1")
Anslutning sugsida38mm ( 1½")
Anslutning för slang25mm/32mm/38mm
Anslutning för slang1" / 1¼" / 1½"
Filterinlopps yta223cm²
Elektroniskt reglerbarJa
Munstyckeingår ej
Förlängningsröringår ej
Slangkopplingingår
Placeringvått / torrt
Garanti3+2år = 5år*
Art.nr56876

Oase fontäner och fontänpumpar gör det möjligt för dig att skapa en atmosfär som alla kan njuta av i sin trädgård hemma.
Vi har ett stort sortiment av fontäner och fontänpumpar som gör att du garanterat hittar rätt fontäneffekt för din vatteninstallation. Våra fontänpumpar arbetar tyst och effektivt för att skapa en lugn och avslappnad vattenfontän.
Aquarius Universal har funktioner och tillbehör som möjliggör ett stort antal kreativa lösningar i din trädgård.
En bubblande vattensten, en sprudlande skumfontän eller ett flerstrålsmunstycke är bara några alternativ att skapa en modern fontänbild i din fontän installation.

fontänpump oase aquarius universal diagram

Våra fontänpumpar ger en speciell förbättring till din fontäninstallation i din trädgård. Enkla att installera och lång säker drift gör att det finns mer tid att njuta av din trädgårdsfontän. Med sin kompakta design, höga prestanda och enkel installation. Aquarius universal 9000 är ett givet val för alla som behöver, justerbart vattenflöde och montering både i vatten eller torrt monterad.