Fontänpump till statyer och vattenstenar

Oase Aquarius Universal 1500

Fontänpump Oase Aquarius Universal 1500 är en pump som kan användas för bubblande vattenstenar, staty och dekorativa fontäner av vilken typ som helst.

Lågt monterat insug möjliggör användningen av dessa pumpar även i de grundaste fontänerna.
Oase Aquarius universal 1500 har ett avtagbart filterskal för enkelt underhåll av pumpen. Detta är till nytta när eventuellt skräp kommer i kontakt med pump insuget, och eftersom du kan ta bort filterskalet på några minuter så ha den extra enkel skötsel och underhåll.

Enkel justering av vattenflöde med den inbyggda vattenregulatorn för enkel reglering av vattenflödet för din pump för att ställa in önskat vattenflöde. Det innebär att det inte behövs något komplicerat arbete för att du ska få en fontän just efter dina önskemål.

Våra fontänpumpar ger en speciell förbättring till din fontäninstallation i din trädgård. Enkla att installera och lång säker drift gör att det finns mer tid att njuta av din trädgårdsfontän.
Oase fontäner och fontänpumpar gör det möjligt för dig att skapa en atmosfär som alla kan njuta av i sin trädgård hemma.
Vi har ett stort sortiment av fontäner och fontänpumpar som gör att du garanterat hittar rätt fontäneffekt för din vatteninstallation. Våra fontänpumpar arbetar tyst och effektivt för att skapa en lugn och avslappnad vattenfontän.
Våra fontänpumpars funktioner och tillbehör möjliggör ett stort antal kreativa lösningar i din trädgård.

Fontänpump Universal 1500 är en pump som kan användas för bubblande vattenstenar, staty och dekorativa fontäner av vilken typ som helst.

ProduktOase Aquarius Universal 1500
Storlek LxBxH125x80x75mm
Spänning230 V / 50Hz
Effekt18w
Strömkabel10m
Vikt1,5kg
Garanti3+2år *
Liter / minut25
Liter / timme1500
Max lyfthöjd1,8m
Anslutning trycksida13mm 1/2"
Anslutning sugsida13mm 1/2"
Anslutning för slang13/19/25mm
Anslutning slang½" / ¾" / 1"
Filteryta75cm²
Elektroniskt reglerbarNej
Munstyckeningår ej
Teleskopförlängningingår ej
Placeringunder vatten / torrt
Art.nr36951