Fontänpumpar

Pumpar till mindre fontäner och vattenspel.

En bubblande vattensten eller en kraftfull fontän, vatten som rör sig är fascinerande för alla.
Det finns många olika sätt att skapa en fontäninstallation i din trädgård med våra fontänpumpar.

Oase fontäner och fontänpumpar gör det möjligt för dig att skapa en atmosfär som alla kan njuta av i sin trädgård hemma.
Vi har ett stort sortiment av fontäner och fontänpumpar som gör att du garanterat hittar rätt fontäneffekt för din vatteninstallation. Våra fontänpumpar arbetar tyst och effektivt för att skapa en lugn och avslappnad vattenfontän.
Våra fontänpumpars funktioner och tillbehör möjliggörett stort antal kreativa lösningar i din trädgård.
En bubblande vattensten, en sprudlande skumfontän eller ett flerstrålsmunstycke är bara några alternativ att skapa en modern fontäntekning i din fontäninstallation.

Våra fontänpumpar ger en speciell förbättring till din fontäninstallation i din trädgård. Enkla att installera och lång säker drift gör att det finns mer tid att njuta av din trädgårdsfontän.


Fontänpump
Oase Aquarius Universal 600 är en pump som kan användas för bubblande stenar, staty och dekorativa fontäner av vilken typ som helst.
Art.nr 36975
Mer info »
Pris 899kr
 


Fontänpump
Oase Aquarius Universal 1000 är en pump som kan användas för bubblande stenar, staty och dekorativa fontäner av vilken typ som helst.
Art.nr 36950
Mer info »
Pris 1399kr

Fontänpump
Oase Aquarius Universal 1500 är en pump som kan användas för bubblande stenar, staty och dekorativa fontäner av vilken typ som helst.
Art.nr 36951
Mer info »
Pris 1699kr
 

Fontänpump
Oase Aquarius Universal 2000 är en pump som kan användas för bubblande stenar, staty och dekorativa fontäner av vilken typ som helst.
Art.nr 36953
Mer info »
Pris 2299kr