Ytvattenrenare Oase AquaSkim Gravity

 Håller din damm fri från skräp och löv.

Ytvattenrenare är en vaksam medhjälpare till dammen, den hjälper till att ta bort skräp och löv från vattenytan. Väljer du att installera en ytskimmer är de alltid vaksamma hjälpare som tar bort löv och skräp från vattenytan. Väljer du att installera en ytvattenrenare - skimmer i din trädgårdsdamm kommer du göra att du gör allt som behövs för att hålla din damm frisk och säker från den skadliga uppbyggnaden av sumpgaser av ruttnade blad och lövrester som annars kommer att sjunka till dammbotten.

Oase AquaSkim Gravity ytvatenrenare gör det hårda arbetet åt dig! Oase AquaSkim Gravity ger dig en effektiv rening av vattenytan, För anslutning till avloppsrör 110mm. Oase AquaSkim Gravity är mycket enkel att installera i trädgårdsdammen. Denna effektiva skimmer renar enkelt dammytan (upp till 40m2). Oase AquaSkim Gravity anpassar sig efter en varierande vattennivå på vattenytan i din damm och tar enkelt bort löv, pollen, skräp från vattenytan.
Den anpassar sig automatiskt till vattennivån, passar även utmärkt i dammar med varierande vattennivå (12cm).

ProduktOase Aquaskim Gravity
StorlekØ190*H260mm
Nettovikt1,14kg
Rördiameter110mm
Filtervolym1,14liter
Möjlig vattennivå skillnad120mm
Pumpeffekt minimum8000liter/timme
Pumpeffekt max20000liter/timme
Anslutningar utgångDN110mm
Art.nr51237
Pris529kr

Oase AquaSkim Gravity
Kraftfull skimmning av dammytor upp till 40m² ger dig en tydligt förbättrad vattenkvalité och siktdjup i trädgårdsdammen genom direkt borttagning av skräp och löv från vattenytan. För anslutning till avloppsrör 110mm.
Enklast möjliga underhåll med lättåtkomlig korg för tömning av grovsmuts. Anpassar sig till vattennivåskillnader upp till 100mm. Smutskorgen kan även tas upp vid längre avstång med hjälp av griptång Oase EacyPic.