Dammsax Oase FlexiCut

Bekvämt arbete i trädgårdsdammen

Dammsekatören Oase FlexiCut har dubbel funktion för skötsel av dina vattenväxter. Oase FlexiCut 2 i 1 dammsekatör  är ett utmärkt verktyg får att klippa och beskära övervuxna vattenväxter.
Skärbladet på FlexiCut håller smidigt och stabilt fast tunna grenar vid beskärning. Samtidigt som det skär så håller det fast avklippta grenar vilket gör att du enkelt och smidigt kan avlägsna växtdelar från dammen med gripfunktionen.
Skärhuvudet har justerbara arbetsvinklar vilket skyddar dammduken från skärskador och punktering och möjligör ett bekvämt arbete.

Skär som håller fast grenar

Beskär enkelt dina växter

Vinklingsbart skärhuvud

Skaft i aluminium

När tiden går i trädgårdsdammen samlas skräp såsom ruttande löv, gräsklippningar, överbliven fiskmat och fiskavföring vilket störa din damms klarhet och övergripande skick.
Vårt omfattande utbud av OASE dammhjälpmedel gör dammskötseln roligt. Oavsett om du använder FlexiCut för att beskära dina vattenväxter eller EasyPick för att ta bort främmande föremål eller PondNet för att ta bort löv eller fisk - Vi har vad du behöver för att koppla av i trädgården och trädgårdsdammen.

Fakta Oase FlexiCut

Längd158cm
Skaftfast
Materialaluminium
Garanti2år
Art.nr51243