Dammsugare Oase Pondovac Premium

Extremt kraftfull och effektiv dammsugare för rengöring av trädgårdsdammar, pooler, baddammar och även inom offentliga anläggningar. Extrem sugkraft upp till 20.000liter / timme, helt utan avbrott. Tömning av den stora, 95liters behållaren via sensor kontroll med digital nivåindikator. Manuell styrning vi turbin och matarpump via handbrytare är möjlig. Exceptionellt låg ljudnivå på motor <60 dB.

Flexibel användning tack vare det robusta chassit med fyra solida gummihjul och parkeringsbroms. Oase Pondovac Premium är innovativ och pålitlig " tillverkad i tyskland". Hög kvalité för daglig proffisionell användning.
 

Syre behövs inte bara över vattenytan - i vatten utför den också viktiga uppgifter. Fisk kräver syre att andas och mikroorganismer kräver syre för att rengöra vattnet. Följaktligen är det särskilt viktigt att alltid försörja dammen med syre. Döda växter och fiskavfall lägger sig som en matta på dammbotten och ger en syrefattig botten. Dessutom kan obehagliga lukt inträffa eller patogener kan bildas. För att hålla din damm i bästa skick under hela året rekommenderar vi att suga ut bottensedimenten på dammen botten innan de kan belasta vattnet. Slamdammsugarna i Oase PondoVac - serien är optimalt lämpade för den här uppgiften, och dammen kommer att tacka med friskt, rent vatten.

Pondovac tömningsslang med snabbkoppling i aluminium.

Tydlig display med LED för enkel hantering och övervakning

Munstycke Sugklocka. Idealisk för rengöring i singel.

Extremt robusta hjul för enkel förflyttning samt parkeringsbroms.

Storlek LxBxH605x580x970mm
Volt230V / 50Hz
Effekt1500w
Effekt pump800w
Kabel7,5m
Vikt44kg
Sug djupmax 2,6m
Max flöde20000liter/timme
Pump kapacitet27000liter/timme
Slang50mm
Garanti*2+1år
Art.nr40256