Dammsugare Oase Pondovac Classic

Dammrengöring på det enkla och smidiga sättet.

Efter några år i trädgårdsdammen krävs ett underhållsbehov detta kan lösas genom att avlägsna slam och skräpsamling. Slam och lövrester som lagras på dammbotten ger syrebrist och näringsämnen bildas som leder till algtillväxt. Med Oase Pondovac Classic kan enkelt slam och lövrester enkelt avlägsnas från trädgårdsdammen. Detta görs enkelt med slam dammsugaren från Oase.

Att inte behöva tömma hela din damm för att rengöra det är verkligen fördelaktigt för din tid och för miljön. Mängden vatten som slösas bort kan nu minskas.

Slammdammsugare Pondovac Classic använder ett sugsystem med en enkelbehållare som växlar automatiskt mellan sug och tömmning av behållaren detta sker helt automatiskt.
Det innebär att dammsugaren fylls med vatten och skräp som sugs upp från trädgårdsdammen och sedan när behållaren är full, slutar dammsugaren att suga och behållaren tömas automatiskt på vatten och skräp. Detta sker helt automatiskt utan att du behöver stänga av eller sätta på strömbrytaren.
Kraftfull motor
PondoVac Classic använder en 1400 watts motor med ett maximalt sugdjup på 2,4 meter. Vilket ger en sugkapacitet upp till 3000liter i timmen.

Fakta Oase Pondovac Classic

Storlek LxBxH370 x 370 x 580mm
Märkspänning220-240V50Hz
Ineffekt1400w
Strömkabel4m
Nettovikt9,5kg
Garanti2år
Sugdjup max2m
max flöde/tim3000l/t
Längd sugslang4m
Längd avloppsslang2m
Antal munstycken4 st
Art.nr50529

Flera munstycken för olika jobb. Oase Pondovac Classic levereras med 4 olika munstycken och tillbehör. Plannmunstycke med gummiläpp som används för att rengöra plan dammbotten och golv i hushållet. Justerbart munstyck ställs in för att undvika att du suger upp singel. Avsmalande munstycke mellan stenar och rötter samt vidgande munstycke som är extra effektivt mot trådalger.
Det finns inga problem som PondoVac Classic inte kan hantera. Pondovac Classic har en sugslang på 4m samt en avloppsslang 2m.

Planmunstycke

Justerbart munstycke

Avsmalnande munstycke

Vidgande munstycke

I leveransen ingår:
4st sugrör (3x svart ,1 x transparant), 4 olika sugmunstycken (planmunstycke med gummiläpp, Justerbart universalmunstycke, Avsmalnade munstycke samt vidgande munstycke för trådalger. 1st dammsugarpåse för "torr" dammsugning och 1st uppsamlingspåse för skräp.

Belyst strömbrytare för enkel manövrering.

Utlopp för slam och växtrester via 2m avloppsslang.

Uppsamlings påser för återanvändning av dammvatten.

Enkel och snabb anslutning av sug och avloppsslang.

Sugslang 4m samt avloppslang 2m med snabbanslutningar.

Snabblås öppning för enkel åtkomst till motor.