Flytande planteringsöar

Flytande Planteringskorg

 Branta dammkanter gör det oftast svårt att plantera växter. Nu kan du lösa problemet, med vår flytande planteringskorg, ön består av en flytkropp inkl planteringskorg 19x19cm. Växterna skyddas även mot fiskar som gärna äter i nyplanterade växter. Växten kommer att suga upp näringen ur dammvatten och ger även ett skydd för dina fiskar.
Storlek 25x25cm
Pris 199kr

Flytande planteringsö jumbo
Gör det enkelt att plantera vattenväxter. Utmärkt att använda i djupa dammar och dammar med branta kanter där det annars är svårt att plantera. En annan fördel är att fiskarna kommer inte åt växterna så dom kan utvecklas på bästa sätt. Flytande planteringsö jumbo består av en flytdel och 4st planteringskorgar (18x18cm)
Storlek 50x50cm
Mer info »
Pris 499kr (skickas ej)

Planteringskorg Flytande planterings ö
Lätt att installera och är underhållsfri. Du kan enkelt plantera på en mängd olika platser både på och under vattenytan, planteringskorgarna kan du variera och byta ut dina växter när du vill, tack vare dom löstagbara planteringskorgarna.
Flytande planteringsö ger dammen skugga och gömställen till dina värdefulla fiskar. Dekorativ och främjar dammens biologi och renar dammvatten vilket minskar algtillväxten.
Ruttnar ej och är enkel att rengöra.
Fästlina medföljer.
Pris 199kr

Du kanske även är intresserad av

planteringspåsar för dammväxter , vattenväxter
planteringsjord dammväxter, vattenväxter
näringskulor vattenväxter, dammväxter