Doppvärmare till dammen
Oase Thermo IceFree 330

Doppvärmare Oase IceFree Thermo 330 med inbyggd temostat hjälper dig att hålla en öppen vak i din damm så att den inte fryser igen.  Oase IceFree Thermo 330 värmer endast när det är frost tack vare inbyggd termostat vilket ger dig lägre driftskostader.
Dammvärmaren Oase IceFree Thermo 330 hjälper dig att hålla en öppen vak i din damm så att den inte fryser igen. Det är viktigt att det alltid finns en öppen vak i din damm under hela vintern annars finns det det stor risk att dina fiskar och andra djur i dammen inte överlever vintern. Fiskarna kvävs av sumpgaser som bildas av förmultnade växtdelar som ligger på dammbotten, finns det en öppen vak kan sumpgaser enkelt ventileras ut vilket gör att dina fiskar och andra djur har mycket goda förutsättningar att klara vintern på bästa sätt.
Hur stor öppen vak du får varierar lite beroende på var i landet du bor och hur kallt det blir. Högre effekt på en doppvärmare gör att vaken blir mer öppen vid riktigt sträng kyla. Skulle vaken bara bli ett par centimeter stor räcker detta för att luftning av sumpgaser ur din damm.
Du kan även kombinera din doppvärmare Oase Icefree 330 med AquaOxy luftpump som ger cirkulation i vattnet gärna i kombination med en frigolit isfri.
Tänk på att ansluta via en jordfelsbrytare.

Fakta Oase Thermo 330

Storlek LxBxH300x135x334mm
Volt220-240V / 50Hz
Effekt330w
Strömkabel10m
AnslutningJordad stickkontakt
Netto vikt1,10kg
Garanti2år
Art.nr51231