Dammfisk uppskattar också en välsmakande njutning, eftersom den ger variation till matupplevelsen. Detta hälsosamma räkorsnack smakar inte bara gott – det främjar också skalan och bentillväxt för dammfiskar. Samtidigt förser Sticks Mix alla fiskar med naturlig eller röd pigmentering med vitaminer och naturliga pigment. Resultatet är levande dammfiskar med intensiva färger och slående mönster. Naturligtvis har Sticks Mix också den koncentrerade kraften hos DYNAMIX trippeleffekt. Det säkerställer att dammens invånare har jämn tillväxt, ett starkt immunförsvar, vitalitet och ser till att dammens vatten förblir klart. Vi rekommenderar att ta en titt på DYNAMIX Sticks Vital för fiskar med rent naturliga färger, eller DYNAMIX Sticks Color för dammar som endast innehåller fisk med röda pigment.

Hälsosamt mellanmål: Det goda räksnacket i blandningen smakar inte bara gott för fisken, det stöder också tillväxten av fjäll och ben.

MÅLGRUPP: För alla prydnadsfiskar, lämplig för blandade dammar som innehåller arter med naturlig eller röd pigmentering.

DYNAMIX EFFEKT NR. 1: Värdefulla omega-3-fettsyror fungerar som viktiga byggstenar för naturlig, vacker tillväxt.

DYNAMIX EFFEKT NR. 2: Att stödja en balanserad tarmflora med rika, prebiotiska kostfibrer främjar ett starkt immunförsvar.

DYNAMIX EFFEKT NR. 3: Tillägget av AminoBoost möjliggör ett optimalt utnyttjande av den rika proteintillförseln för vitalitet hos fisk och hjälper till att säkerställa klart dammvatten.

MATEN MED PEP: Tack vare dess prebiotiska egenskaper hjälper peppar till att förbättra upptaget av vitaminer och mineraler.

BRILJANS OCH INTENSITET: Naturliga vattenpigment används av fisken för färgintensitet, kontrasterande mönster och bländande färger

Tänk på
Att inte mata fiskarna under 8º

Innehåll
Vitamin A 19500 IU/kg
Vitamin D3 700 IU/kg
Vitamin E 160 mg/kg
Vitamin C 40 mg/kg
Aminosyra
DL Metionin 2400 mg/kg
Färgämnen
Antioxidanter
Innehåll
Innehåll: majsmjöl, fisk, sojabönor, vetemjöl, räkor, krill, gammarus, rismjöl, sjögräs, spirulina, peppar örter.
Råprotein 29%, råfett 3,5%, råfiber: 2,5%, råaska 7%