Inspiration för balkong, terrass och uteplats.
Skapa din egen lilla vattenoas

En vattenspegel eller en lungt porlande fontän känner inga gränser, vare sig det är i stor eller liten skala. Vatten kan skapas på en mycket liten yta. Berika ditt hem genom att skapa imponerande arrangemang på din balkong och terrass. Det handlar inte om hur mycket utrymme du har, det handlar om fyndighet, lust till design och den avslappning som att experimentera med vatten erbjuder dig.

Vattenfontäner i dekorativa vattenskålar.

Denna lilla fontän på en balkong eller terrass kan skapas med en Filtral pump med UVC. Installera helt enkelt under vattnet i en skål, zinkbalja eller liten damm.
Tekniken förblir osynlig. Den integrerade UVC-lampan dödar flytande alger och patogener och håller vattnet rent och klart. Komplettera gärna din fontän med en LED-belysning som ger din fontän ytterligare en speciell stil och du kan även njuta av fontänen när det skymmer. Mer info»


Vattenfall är alltid iögonfallande.

I kombination med mjukt porlande och kombinera gärna med en valfri LED-belysning så kan vattenfallen skapa en nästan magisk atmosfär.
Färdiga vattenfallspaket i elegant design av rostfritt stål kan enkelt installeras i skålar eller baljor.
Anslutna pumpar som Aquarius Universal Premium 3000 fungerar problemfritt även vid temperaturer så låga som -20°. Mer info»

Statyer och dekorativa fontäner

Utsmyckade statyer och stenar kan användas som vattendrag eller fontäner i varje trädgård och utreplats. Olika pumpar, från Aquarius Universal Classic-serien, kan integreras osynligt i dem. Vattenflödet kan justeras efter önskemål och din staty kan givetvis kompletteras med LED-belysning. Mer info»

Eleganta fontänskålar Estetiskt och arkitektoniskt

Tillverkade av 100 % äkta koppar, dessa designdetaljer är ett utmärkt sätt att förbättra små och stora trädgårdar på bara en litet utrymme. De ger ditt hem uttryck och hjälper dig att framhäva dess karaktär. Styla dem som du vill, antingen som fristående fontänskål eller i kombination med varandra som en vattenfallsinstallation.
LED-ringen är det perfekta tillbehöret och ger vattnet i mjukt ljus på natten. Läs mer»

Låt dig inte luras

Arkitektoniskt utformade dammar kan skapa fantastiska utrymmen och miljöer på en jämförelsevis liten yta. Detta är en pågående trend som är helt annorlunda än traditionella dammar. Låt oss med produkter från OASE inspirera dig att skapa små vattenarrangemang även där ingen annan skulle kunna tänka sig att göra det.

Vattenspel lekande vatten


Inget av de fyra grundelementen kan iscensättas så dynamiskt och imponerande som vatten. Oavsett om som yta, vattendrag, brunn, fontän, sprutad eller i jetstrålar. Du behöver inte ens nödvändigtvis en damm. Vattendrag kan också byggas i grusbäddar av alla storlekar. Med ett urval av våra LED-lampor kan du dessutom iscensätta vattnets rörelser på kvällen precis som du vill ha det.

Fontän Water Jet Lightning
Vattenstrålar med den unika Water Jet Lightning blir snabbt en höjdpunkt i vilken trädgård som helst. Låt vattenstrålar hoppa från ena sidan till nästa. Tillsammans med ett urval av vår LED-belysning kan du skapa levande utrymmen på kvällen. Du kan programmera och styra strålarna med en fjärrkontroll upp till 80 meter bort. Mer info»

Bäckrännor
Bäckrännor är inte bara ett fantastiskt tillskott till trädgårds- och baddammar. Du kan också skapa en bäckränna på egen hand. Den kan till exempel skapa in i en stenbädd med en underjordisk vattenmagasin med en ansluten pump för att säkerställa jämn cirkulation. Även här finns det praktiskt taget inga gränser för din fantasi med många av våra olika modeller av bäcktännor.
Kombinera med några växter, dekorationer och belysning – allt med säker smart teknik, energibesparande och lättskött. Vilket blir en ren avkoppling för dig. Mer info»

Kombinera vår vacka fontänskål med växternas och blommornas naturliga skönhet , dekorera med vackra stenar och figurer. Våra vattenskålar är idealiska för både trädgårdar och uteplatser, Våra lätta planterings skålar passar även utmärkt som minidamm , vattenoas dessa kommer att ge lite liv åt ditt utomhusrum. Vi har många olika skålar och fat i vårt sortiment. Mer info»

Vattenspel i dekorativa vattenkar. Denna lilla fontän på en balkong eller terrass kan skapas med en Filtral UVC. Installera helt enkelt under vattnet i en plastskål, zinkskål eller liten damm. Tekniken förblir osynlig. Den integrerade UVC-lampan dödar flytande alger och patogener och håller vattnet rent. Allt kan enkelt kopplas in. Ytterligare LED-belysning ger din fontän en extra speciell känsla.

Mer info Filtralpumpar »

Filtrera media och UVC Två olika filtersvampar, såväl som bioytiska element och keramik, säkerställer mekanisk och biologisk rengöring. UVC-effekt för klart och friskt vatten.

Innovativ luftningsfunktion Luftningsmunstycket säkerställer ytterligare syreintag. På samma sätt genereras ett lätt flöde i dammen som ger optimala filterresultat.

Enkel rengöring Praktiska klämmor möjliggör en snabb öppning av huset, vilket gör det enkelt att rengöra filterelementen. Det är inte nödvändigt att demontera munstycksfästet för rengöring.