Fontänpump Oase Aquarius Eco Expert 44000

Skapa en imponerande kraftfull fontän

Fontänpump extra kraftfull med låg energi förbrukning för att skapa imponerande fontäner i avancerade kravande former. Med ett flöde på 44000 liter / timme och en total lyfthöjd på 10m.
Precis som alla Oase Aquarius fontänpumpar har Aquarius Eco Expert 44000 toppmodern motorteknik med inbyggd termisk overbelastning och frost skydd gör att den blir ditt favorit alternativ och är dessutom energisnål.
Våra fontänpumpar arbetar tyst och effektivt för att skapa en lugn och avslappnad vattenfontän.Fontänpumparnas funktioner och tillbehör möjliggör ett stort antal kreativa lösningar i din trädgård.
En bubblande vattensten, en sprudlande skumfontän eller ett flerstrålsmunstycke är bara några alternativ att skapa en modern bild i din fontäninstallation.

Oase fontäner och fontänpumpar gör det möjligt för dig att skapa en atmosfär som alla kan njuta av i sin trädgård hemma.
Vi har ett stort sortiment av fontäner och fontänpumpar som gör att du garanterat hittar rätt fontäneffekt för din vatteninstallation. Våra fontänpumpar arbetar tyst och effektivt för att skapa en lugn och avslappnad vattenfontän.
Aquarius Universal Eco Expert har funktioner och tillbehör som möjliggör ett stort antal kreativa lösningar i din trädgård.
En bubblande vattensten, en sprudlande skumfontän eller ett flerstrålsmunstycke är bara några alternativ att skapa en modern fontänbild i din fontän installation.


Våra fontänpumpar ger en speciell förbättring till din fontäninstallation i din trädgård. Enkla att installera och lång säker drift gör att det finns mer tid att njuta av din trädgårdsfontän. Med sin kompakta design, höga prestanda och enkel installation. Aquarius Eco Expert 28000 är ett givet val för alla som behöver, justerbart vattenflöde och montering både i vatten eller torrt monterad.

Storlek LxBxH540x225x250
Spänning220 - 240V / 50/60Hz
Effekt700w
Kabel10m
Vikt14,9kg
Max flöde, minut733liter/min
Max flöde, timme44000liter/tim
Max tryck höjd10,5m
Anslutning trycksida50mm
Anslutning trycksida2"
Anslutning sugsida63mm
Anslutning sugsida2½"
Anslutning slang38 / 50mm
Anslutning slang1½" , 2"
Filter yta1060cm²
Anslutning EGCJa
Elektronisk justerbarJa
Munstyckeningår ej
Teleskop förlängningingår ej
Palceringunder vatten / torrmonterad
Garanti3 + 2år = 5år*
Art.nr54613