Kruka Delano

Denna mångsidiga stora, runda planteringskruka, är lämpliga för stora växter, färgglada ettåriga växter, du kan även skapa en miniatyrträdgård med ett urval av suckulenter. Med så många olika storlekar är Delano krukorna, idealisk för växtgrupper runt en pool, uteplats eller matplats.

Kombinera gärna olika storlekar av Delano för att skapa ett varierat utrymme.


• 10 års begränsad garanti
• Dubbelväggig för rotskydd
• Lättviktskruka Matsäker 100% återvinningsbar
• Förborrat dräneringshål ingår
• Delano planteringskrukor inkluderar vårt 3 i 1 pluggsystem. Använd utan plugg för dränering, förseglad plugg för vattenträdgård eller borrad plugg för att trä en fontänkabel genom botten.


Cresent Garden är här för att tjäna din trädgårdspassion och ge dig en trygghet när du köper våra produkter. Cresent Gardens rykte för exceptionell kvalitet har etablerats sedan dom grundades för 21 år sedan och vi tror verkligen att du kommer att bli nöjd med din vatnen och planteringsskålar. Faktum är att vårt förtroende stöds av att

Cresent Garden erbjuder 10 års garanti på våra dubbelsidiga gjutna planteringskärl av märket Crescent Garden. Vattenskål, planteringskärl är konstruerade för att hålla genom vintrar och somrar, inomhus eller utomhus.

Delano grå

Delao svart