Flytande effektiv skimmer - Oase Skimmer 250

Renar effektivt dammar upp till 250m2

En skimmer - ytvattenrenare hjälper dig alltid att ta bort löv och skräp från vattenytan. Väljer du att installera en Skimmer - ytvattenrenare i din trädgårdsdamm kommer du försäkra dig om att du gör allt för att hålla din damm sund och frisk och säker från syrebrist som uppstår av förmultnade växtdelar på dammbotten vilket orsakar syrebrist och algtillväxt. Genom att förebygga skräpen från att sjunka till botten kommer du belönas med en renare och hälsosammare trädgårdsdamm. Oase Skimmer 250 flyter på dammytan och har en inbyggd pump. Stor uppsamlingskorg på 27liter i rostfritt stål. Fästtillbehör ingår i leveransen.

Fakta Oase Flytande Skimmer 250

Storlek LxBxH775x440x590mm
Volt220-240/50Hz
Effekt250w
Kabel10m
Netto vikt31kg
Garanti2år
Max flöde250liter/min
Anslutning trycksida1½"
Anslutning trycksida38mm
Filterkorg27liter
Dammstorlek max250m2
Art.nr57480

Oase Skimmer 250 har en inbyggd effektiv pump för att rena dammytor upp till 250m². Ytvattenrenaren är ett mycket praktiskt hjälpmedel till din trädgårdsdamm, året runt men den är extra effektiv på hösten när alla löven börjra falla ner i dammen. Lövs om sjunker till botten i dammen förmultnar vilket ger syrebrist samt näringsämnen vilket ger en kraftig algtillväxt.

Oase Skimmer 250 har en mycket kraftig konstruktion i slagtålig ABS plast och rostfritt stål som ger den en mycket lång livslängd. Skimmern har en inbyggd effektiv pump som suger in skräp från dammytan för att sedans samlas i korgen som är på 27liter vilket gör att det finns gott om plats för att samla upp skräp och löv. Fixeringsmaterial medföljer leveransen (20m)

skimmer med inbyggd pump, ytvattenrenare Oase Skimmer 250
skimmer Oase dammtillbehör rostfritt stål dammskötsel

Flytande skimmer för stora dammar med inbyggd pump passar utmärkt i större anläggningar som på golfbanor, kräftdammar och andra naturlig dammar.
Oase Skimmer 250 kommer göra dammjobbet enkelt för dig!
 

Väljer du att installera en Skimmer - ytvattenrenare i din trädgårdsdamm kommer du försäkra dig om att du gör allt för att hålla din damm sund och frisk och säker från syrebrist som uppstår av förmultnade växtdelar på dammbotten. Genom att förebygga löven från att sjunka till botten kommer du belönas med en renare och hälsosam trädgårdsdamm.