Dammcenter i Önnestad

Vi har noga utvalda produkter för vi vet precis hur mycket glädje det ger för våra kunder !

På dammcenter har vi noga utvalda produkter i vårt sortiment där produkter samsas från svenska och utländska leverantörer, vilket ger ett brett och bra utbud av produkter till din trädgård. Vi har allt för att göra livet lite enklare och trivsammare.
Hur har vi lyckats med detta? Jo vi noga valt ut produkter från våra leverantörer för att erbjuda dig som kund ett riktigt spännande sortiment. Vi har på så sätt valt en alldeles egen väg där vi kan erbjuda dig något som är rätt fantastiskt!

Vi lyssnar på våra kunder
När du läser detta är du antingen en av många som upptäckt vår breda utbud av produkter till din trädgårdsdamm och spännande figurer till din trädgård. Vårt sortiment växer för varje år, idag är vi en av Sveriges största butiker med många spännande och unika produkter. Vi hjälper dig som kund att skapa din dröm i din egen trädgård, med ett varierat utbud av produkter till din trädgård med ditt dammprojekt, eller smycka din trädgård men någon av våra underbara statyer och figurer.

Vi tänker hela tiden på frågan vilka varor vi ska erbjuda och går regelbundet igenom vårt sortiment så vi kan erbjuda dig det bästa som kund. Men den viktigaste delen är ju förstås att lyssna på dina och våra kunders önskemål. När vi har bestämt oss för en vara, börjar vi alltid med att alltid kontrollera om någon av våra befintliga leverenatörer har den aktuella produkten. Om inte då söker vi noga efter någon som uppfyller våra önskemål om en produkt och kvalitén. Vi testar och faställer kvalitén innan det är dags att börja sälja varan. På så sätt jobbar vi smart, ansvarsfullt och långsiktigt hållbart. På flera av våra pumpar lämnar vi upp till 5 års garanti, det kallar vi kvalitéts produkter!

dammbutik önnestad, trädgårdsdammar

På dammcenter är alla välkommna det är en självklarhet, vi har något för alla. Vårt stora sortiment består av  dammprodukter, porlande vattenstenar, praktfulla statyer och många andra spännade produkter till din trädgård. Många av produkterna är unika för just våran butik men vi sammarbetar också med några välkända leverantörer och märken från bl.a Oase, Pontec, PondTeam, Firestone gummiduk och Hikari fiskfoder. Många av våra figurer och statyer skapas av skickliga hantverkare för han och finns endast i en begränsad upplaga.

Smarta och ansvarsfulla inköp ger oss bättre priser, vilket i sin tur gynnar dig som kund. Vi kan erbjuda dig som kund Sveriges största sortiment och lager på vattenstenar, fontänstenar för din trädgård. Hos oss finner många olika spännnade modeller och färger, många av produkterna visas vår utställning. Här kan du i lugn och ro välja din vattensten. Våra vattenstenar är tillverkade av skickliga hantverkare och varje sten är unik. Besök oss gärna och titta på vårt stora urval av stenfontäner och vattenstenar. Här finns något för alla.

Redan från början tänkte vi att skapa ett unikt sortiment för att ge dig som kund en spännande och positiv upplevelse i vår butik. Vi har genom åren fått med oss en mängd värdefulla erfarenheter som vi nu tar med oss in i en ny säsong, vi är stolta för detta och hoppas det kommer att ge våra kunder en ännu positivare upplevelse i vår butik och utställning. Vi vill att alla ska trivas bra hos oss, våra medarbetare och våra fantastiska kunder. Därför har vi valt vår alldeles egna lilla väg till en personlig butik, där den personliga kontakten med våra kunder är mycket viktig för oss. I dag är tiden en stor bristvara men vi hoppas att besök hos oss ger dig tid att varva ner, koppla av och drömma dig bort en stund i vårt fantastiska sortiment. Detta är en viktig del av vårt kvalitéts tänk.


Vi har noga utvalda produkter i vårt sortiment, för vi vet precis hur mycket glädje det ger för våra kunder !


 

Visningsträdgården.

I vår visningsträdgård på ca 2000m² kan du i lugn och ro promenera runt och inspireras av våra dammar och utställningar.
Här kan du i lung och ro finna tips och inspiration vi har ett av Sveriges största utbud av dammprodukter och vattenstenar.

dammbutik Önnestad
dammbutik önnestad

Mängder av vattenväxter
Hos oss på Dammcenter finner du ett stort och brett sortiment med både vattenväxter, Näckrosor, Lotus och flytväxter. Dammväxterna odlas i både Sverige och Holland. Några av våra vattenväxter odlas av "glada pensionärer" inte långt från vår butik.
Tips! Tänk på att plantera din damm med vattenväxter som täcker 1/3 av dammens yta för att få rätt microbalans i dammen. Växterna tar upp näringsämnen ur vattnet vilket bidrar till en minskad algtillväxt.