Vatten och dammskålar

Montana vattenskålar med sin låga låg profil gör dom idealiska för att skapa en lite vattenblänk på din uteplats.


Kanske vill du inte använda skålen till en minidamm. Varför inte göra ett vackert arrangemang av växter på  trädgårdsbordet.
Fantasin har inga gränser. Fyll fatet med vackar stenar och snäckor fö att visa din minnesfyllda samling, ställ på soffbordet.


Den raffinerade designen av Crescent Gardens 100 % återvinningsbara planteringskärl ger stor variation och mångsidighet att välja mellan. Vår banbrytande innovation i dessa miljövänliga och livsmedelssäkra planteringskärl möjliggör hälsosammare växter och effektivare trädgårdsskötsel. Den dubbelväggiga designen skyddar rötterna vid temperaturskiftningar. Genom att använda kvalitetsmaterial som backas upp av en 10-års garanti, är våra lätta skålplanteringsskålar kända för sin hållbarhet, designade för att motstå extremt väder och gjorda för att hålla.


• 10 års begränsad garanti

• Dubbelväggig för rotskydd

• Lättviktig Matsäker

• 100% återvinningsbar

• Inget dräneringshål inbyggt

vattenskål svart

Dammskål Montana svart

Dammskål Montana grå

Cresent Garden är här för att tjäna din trädgårdspassion och ge dig en trygghet när du köper våra produkter. Cresent Gardens rykte för exceptionell kvalitet har etablerats sedan dom grundades för 21 år sedan och vi tror verkligen att du kommer att bli nöjd med din vatten och planteringsskål. Faktum är att vårt förtroende stöds av att Cresent Garden erbjuder 10 års garanti på våra dubbelsidiga gjutna planteringskärl av märket Crescent Garden. Vattenskål, planteringskärl är konstruerade för att hålla genom vintrar och somrar, inomhus eller utomhus.